Fii alaturi de Estuar intr-o initiativa deosebita!

Te-ai gandit vreodata sa participi la o activitate voluntara sau pro bono pentru o organizatie neguvernamentala? Te-ai gandit ca poti sa faci parte din echipa care sa construiasca strategia de imagine pentru o organizatie care acopera un domeniu complex?

Fundatia Estuar te invita sa faci parte din echipa sa, lucrand la o campanie de imagine si totodata de strangere de fonduri (cu accent pe colectarea a 2%).

Ceea ce se asteapta de la tine este expertiza in domeniul comunicare si relatii publice, marketing, publicitate si cateva alte ingrediente: daruire, seriozitate, creativitate, deschidere pentru un domeniu mai putin curtat in lumea organizatiilor neguvernamentale.


Te asteptam cu o scrisoare de intentie la e-mail: mihaela.mohorea@estuar.org pana la data de 15 martie 2011. Solicitam curaj si destul de putin timp pentru a ne ajuta!

Fundatia Estuar este o organizatie neguvernamentala cu activitate in domeniul sanatatii mintale, avand personalitate juridica din 1993. Misiunea Fundatiei este sa ofere optiuni sociale si alternative persoanelor cu probleme de sanatate mintala pentru reintegrarea lor in comunitate.

Fundatia Estuar ofera servicii in cadrul Locuintelor Protejate – Bucuresti, Centrelor Sociale – Bucuresti, Cluj, Ploiesti, Giurgiu si Filialelor din Botosani, Constanta.

Pentru informatii suplimentare, va invitam sa accesati website-ul www.estuar.org.

0 comentarii: