Fundatia Estuar angajeaza Office Manager

Fundatia Estuar anunta deschiderea procedurii de selectie pentru angajarea unui OFFICE MANAGER full time in BUCURESTI – Proiect ID 64373 / 63660

Responsabilitati: Office manager-ul asista si ofera suport administrativ Comitetului Managerial, coordoneaza sistemul informational al organizatiei, fluxul documentelor si pastrarea acestora (primirea, inregistrarea si arhivarea); Asigura secretariatul administrativ la fundatiei, serviciile de traducere, tehnoredactare si de protocol; Asigura buna desfasurare a proceselor de recrutare si selectare de personal (trimiterea anunturilor, primirea CV-urilor, oferirea de informatii suplimentare candidatilor, corespondenta etc); Office manager-ul administreaza biroul (relatiile cu furnizorii, beneficiarii), administreaza bugetul biroului si asigura materialele consumabile necesare bunei functionari a biroului administrativ al Fundatiei Estuar; Ofera asistenta in pregatirea deplasarilor, intalnirilor si organizarea de evenimente.

Cerinte: Studii superioare, bune cunostinte de limba engleza si operare PC. Cunoasterea perfecta a limbii romane. Experienta in utilizarea calculatorului (procesare si redactare, baze de date pentru corespondenta, prezentari, e-mail). Minim 1 an experienta anterioara. Capacitatea de a lucra in echipa, capacitatea de crea relatii bune de lucru cu membrii echipei si de respectare a termenelor.

Persoanele interesate, sunt incurajate sa trimita CV in format Europass pana pe data de 25.04.2011, la adresa de e-mail: office@estuar.org This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it indicand in titlul mesajului pozitia pentru care aplica (“Office Manager”). Doar candidatii a caror profil va fi considerat relevant vor fi contactati.

0 comentarii: